Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA Maestro MobilePay

Om os

 

Velkommen til Valby's skønneste butik

BUTIK K9 ligger i hjertet af Valby. Vi sælger mode, livsstil og accessories. Alt er nøje udvalgt og altid med farver, mønstre og kant. Jeg startede butikken i 2004 og er siden da blevet forkælet med en stor og trofast kundeskare, som både besøger butikken i Valby og handler online i butikken. Vi har verdens sødeste og mest inspirerende kunder, som vi elsker at give en god service.

God stil behøver ikke være dyr

Ofte er det flotteste look og den fedeste stil en blanding af det uhøjtidelige blandet med noget blødt og feminint og det lidt flippede. Og så er jeg vild med tøj og accessories som er smukke, fyldt med dynamik og gerne lidt rå.

Prøv noget nyt og opgrader garderoben

Prøv at tage en kjole på over smalle jeans. Kombinér mønstre og farver, du ikke har prøvet før - prøv den sorte yndlingskjole med et smukt farverigt tørklæde og et par lækre pumps osv. 

Jeg elsker kjoler og nederdele

I Butik K9 finder du derfor altid et stort og alsidigt udvalg til enhver figur i smukke prints og med klædelig pasform. I Butik K9 finder du blandt andet kjoler og nederdele fra hollandske King Louie, der er eksperter i retroprints og god pasform, super feminine kjoler og nederdele i smukke prints fra danske Lollys Laundry og Danefæ, sporty jerseykjoler fra Mads Nørgaard og kjoler i unikke prints fra finske Nanso. 

Buksedragter - en ægte garderobe favorit

En anden af mine garderobefavoritter er buksedragter og jumpsuits! De er utroligt anvendelige til hverdag og fest, bare tilsæt flotte sko, smykker og din favoritparfume. Buksedragter er også perfekte til rejsebrug, de fylder ingenting i kufferten og kan styles på uendeligt mange måder. 

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 51 15 55 92 eller butik-k9@hotmail.com hvis du har spørgsmål eller kommentarer. 

 

Vi glæder os til at møde dig :-)

 

Connie Winberg