Black Friday i Butik K9

motionmailapp.com

Nedtællingen til Black Friday i Butik K9 2019 er begyndt

Vi har startet nedtællingen til Black Friday i Butik K9. Black Friday har udviklet sig til at blive en af de helt store shoppedage, både i de fysiske butikker og hos webshops. I år falder Black Friday fredag den 29. november 2019.  

Black Friday behøver ikke være lig med bevidstløst forbrug

Det er derimod din chance for at få rabat på lige de sko du har gået og drømt om rigtig længe. Opgradere gardederoben med basis items eller investere i et smukt outfit til alle julens fester. Eftersom vi nærmer os december og jul er Black Friday også helt oplagt til at få købt dine julegaver allerede nu. Du sparer både penge og risikerer ikke at gå forgæves efter de gaver, du gerne vil lægge under træet.

Shop på Black Friday i Butik K9 i ro og mag fra sofaen - Fri fragt fra 500 kr

Du kan sidde hjemme i privaten og tjekke Butik K9 Black Friday rabatter ud i fred og ro. Vi har som altid fri fragt på alle ordrer over 500,-, og du kan vælge "afhent i butik", hvis du bor tæt på og bare gerne vil shoppe i ro og mag på sofaen.  

Hvad er Black Friday egentligt?

Black Friday er en årlig tilbagekommende begivenhed. Dagen ligger altid på en fredag, og er bestemt til at markere den første fredag efter Thanksgiving i USA. Det er det navnet uformelt står for. I USA starter Black Friday efter Thanksgiving, fordi det der er tid til at tage hul på næste højtid – nemlig julen.  

Denne amerikanske tradition startede i 1960’erne, men blev først for alvor en mærkedag fra 1980’erne.

Få besked om rabatter i Butik K9

Tilmeld dig vores nyhedsmail i bunden af websiden og få et forspring, når vi har rabatter i webshoppen.